maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kesä & noutoharjoituksia

Ihan ollaan kesämoodiin heittäydytty! Näillä helteillähän se tarkoittaa lähinnä riittävän viileän paikan metsästystä jostain varjosta. Tänään piti olla näyttelytreenit, mutta kun helle paukkasi päälle kotiovella, jäätiin suosiolla lomamoodiin. Päätin aloittaa Alman uimakoulun. Tänään harjoiteltiin tassujen dippaamista vedessä ja noutoa.

Koko perhe ryysäsi työpäivän jälkeen uimarannalle, jonne tietenkään ei koiria sovi viedä, mutta onneksi vieressä on veneranta ja siinä kiva pieni ramppi, josta pääsee veteen. Olin varautunut kelluvalla narupallolla ja vinkupallolla, että nyt muuten Alma ui. Alma ei uinut, mutta sanoi ui ui ui... Ja minä sanoin ui ui ui siinä vaiheessa, kun jouduin uimaan hakemaan heittämäni pallot merestä. Koira istui rannalla ja katseli touhua.

No, jos ei koira ui ja nouda niin sitten emäntä...

Vesi oli kyllä meressäkin jo uintilämpöistä! IHANAA!!!

Viime viikolla käytiin kokeilemassa kaverin kanssa verijälkeä metsässä. Ensikertalaiseksi suoriuduttiin aika hyvin, jos kohta Almaa ei hirven jalka kiinnostanut. Onkohan muilla stabyilla samaa vikaa, hankalaa löytää riittävän motivoivia herkkuja? Vai onko ihan ok viedä verijäljen päähän esim. pizzaa?

Mökillä käytiin viikonloppuna. Alma pysyi tosi hienosti pihassa, vaikka sieltäkin puuttuu aita etenkin tien puolelta. Kerran meinasi lähteä autojahtiin, mutta pysähtyi käskystä portille.

Kotipihassa neiti on pysynyt nyt hienosti, aita on vieläkin vaiheessa. Tosin selkeästi testaa välillä rajojaan, mutta hyvin tulee kutsusta takaisin. No, lähinnä minun luokse. Muilla perheenjäsenillä vähän teettää...

Sitten on tullut vastaan sellaisia piirteitä, että Alma ei välttämättä tule enää niin hyvin juttuun muiden narttujen kanssa kuin pentuna. Lähinnä väistää/välttelee niitä. Sen sijaan urosten kanssa pärjää hyvin. Tämä on kait aika tyypillistä?

Lomia odotellessa. Kuvia ei olla ehditty nyt napsia, kun on mennyt aika helteestä selviämiseen ;)

1 kommentti:

Heipat! Heitä terkkuja meille - uusiin kamuihin olisi mukava tutustua! ;)

Hey there! Drop us a line or two! It's always fun to meet new friends ;)