lauantai 11. toukokuuta 2013

Hamina KV 11.5.2013

Ja mehän parannetaan tulosta tasaseen tahtiin. Tänään JUN2 ja EH. Laatuarvostelussa "Hyvät mittasuhteet & luusto. Selvä sukup. leima. Hyvät pään linjat. Hyvä kaula & selkä & rungon syvyys. Pitkä lanne. Kovin kapeat takaliikkeet. Eturinnassa voisi olla enemmän leveyttä. Hyvä sivuaskel. Hyvä karvanlaatu."

Tästä kapeasta takaliikkeestä on kuultu aiemminkin ja tänäänhän neiti ei tottatosiaan ollut edukseen, koska mitä ilmeisemmin mökötti minulle. Junttasi tassut tanaan keskellä kehää ja näyttelyhihna irtosi. Minä hätäännyin (taas kerran) ja juoksentelin kehässä tämän jälkeen kuin päätön kana. Onneksi menin tällä kertaa sentään oikeaan suuntaan päin.

Vapautuneena metsässä, pellolla, pihalla Alma juoksee nätisti eikä ollenkaan kapeasti, mutta argh eipä tietenkään kehässä. Toisaalta, eipä me nyt olla kehäliikkumista kauheasti treenattukaan. Että siitä sitten seuraava projekti, koska joulukuusen koristeethan pitäisi saada. Punaisia ja vihreitä lähinnä. Ehkä valkoisetkin kelpuuttaisin ;-P


Alma oli muutenkin taas kerran aamusta alkaen sitä mieltä, että en muuten lähde mihinkään enkä etenkään liiku mihinkään. Se nimittäin TIETÄÄ milloin ollaan lähdössä näyttelyyn tmv. Ei vahingossakaan lähde yläkerran rappusten passipaikalta mihinkään, vaikka muissa tilanteissa pelkkä oven avaaminen saa koiran pinkaisemaan toiselle puolelle kylää alta aika yksikön.

Kehää odotettaessa neiti seisoi hajuraon päässä ja katseli siihen malliin minua, että arvaa vaan teenkö yhteistyötä. Emmyn (Marrondales Emmy) parin kerran rähähdys Almalle ei auttanut asiaa vaan seisoi TODELLA pitkän hajuraon päässä Emmystä & äiti-Ragnasta.

Näillä kuitenkin mennään. Ja muuten laitan sen punaisen koltun hankintaan...

Hamina Bastion KV:
Marrondales Emmy JUK1 ERI SERT
Coastal Stars Amazing Almaas JUK2 EH
Ragna Rosebud Fan Fryske Komof PN1 AVO-ERI ja taisi tulla myös CABIB tms.(vähän pihalla näistä) ja ROP:inkin nappasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heipat! Heitä terkkuja meille - uusiin kamuihin olisi mukava tutustua! ;)

Hey there! Drop us a line or two! It's always fun to meet new friends ;)