maanantai 26. marraskuuta 2012

Alman niksipirkka: turkin hoito

Meillä on kehitetty hirvittävän kätevä tapa koiran turkin hoitoon. Siinä samalla tulee hoidettua myös viikkosiivous muutenkin huushollissa.

Imuroin eilen. Meillä on keskuspölynimuri ja aina joskus käy niin, että letku (10m) on hyvin solmussa kun aloittaa imurointia. Kun se on kerällä, sitä ei heti huomaa. Jossain vaiheessa imurointia ihmettelee, että miten tämä imuri ei nyt enää yletykään huoneen päästä päähän, kas se onkin solmussa. Ja sitten vaan avataan solmu.

No eilen kävi näin. Imuri päällä, avasin solmua, ihmettelin, että ihan kuin imuri olisi vielä tukkeessa, no ehkä se vetäisi jonkin paperitollon lattialta. Samaan aikaan Alma pyöriskeli jaloissa ja siinä imurinletkua keriessäni ihmettelin, että mihin se letkunpää kesken kaiken katosi, kun sitä ei enää näkynyt missään.

...kunnes. Huomasin, että letkun pää päättyi KOIRAAN! Letku oli siis imaissut koiran hännän ja pehvan jatkona heilui imurinletku ;-D

Siitä sitten napakka nykäisy hämmentyneenä ja letkusta putkahti koiran häntä. Hyvin imuroituna...

Meinasin että mitähän traumoja tästä nyt koiralle aiheutui, mutta vielä mitä. Kohta se oli taas nuuskimassa letkua ja suurin piirtein tunkemassa kuonoaan letkuun. Ehkä meillä hoidetaan turkkia jatkossakin imuroiden...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heipat! Heitä terkkuja meille - uusiin kamuihin olisi mukava tutustua! ;)

Hey there! Drop us a line or two! It's always fun to meet new friends ;)