sunnuntai 10. elokuuta 2014

FCI World Dog Show 2014 Helsinki 10.8.2014

No nyt on sitten maailmanvoittajanäyttely tullut koettua. Hirveä jännitys, paniikki ja kaikkea, mutta hengissä selvittiin :D

Alma tänään AVO-EH ja kasvattajaryhmässä sitten kävikin niin, että Coastal Stars voitti kasvattajaryhmän eli ROP-kasvattaja. Sen seurauksena päästiin Almankin kanssa juoksemana Isoon Kehään, mikä oli kyllä aika hienoa! Oli mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuukaan kulisseissa. Isosta kehästä ei tullut tänään sijoitusta, mutta kokemuksia rikkaampana jatketaan kohti uusia seikkailuja!

Alman arvostelu (auf Deutch ja googlen kanssa suurinpiirtein käännetty):

Hyvä koko ja muoto. Kaunis väri. Tummat silmät. Hiukan säkästä nouseva selkälinja. Luisu lantio. Erittäin hyvin muodostunut rinta. Liikkuu takaa ahtaasti, kyynärät hieman löysät ja jotain jotain (Ellen etw. loose und boden eng liittyy jotenkin löysiin kyynäriin, mutta tuo viimeinen boden eng tarkoittaa ilmeisesti että ovat ulospäin kaartuneet, löysät ranteet?...)

Lauralle kiitokset seurasta & kaikesta avusta päivän aikana!

* * *
How exciting WDS2014 in Helsinki! I was totally frozen as handler but luckily my dog did her job, Open Class VG. 

Coastal Stars did however win BOB Breeder & we had a chance to show our dogs in "big ring". It was really interesting to see what happens there! 

Judge Horst Kliebenstein (Germany): "Gute Grösse und Substanz. Schöne Farbe. Kopf 1:1. Dunkles Auge. Nach der Widerrist ansteigende Rücklinie. Abfallende Kruppe. Sehr gut aufgeformter Brust. Die Hinterhand wird etw. eng geführt, Ellen etw. loose und boden eng." 


Hitti, Milli, Nella & Alma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heipat! Heitä terkkuja meille - uusiin kamuihin olisi mukava tutustua! ;)

Hey there! Drop us a line or two! It's always fun to meet new friends ;)