maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kesää kohti =)

Johonkin se maaliskuu katosi. Talvi oli tänä vuonna melko olematon ja metsälenkeille on päässyt käytännössä koko talven ajan. Katselin sportstrackeria ja yllättävän monta metsälenkkiä on tullut tehtyä yllätys yllätys - joulukuussa!

Tänään oli työpäivän jälkeen sen verran mahti-ilma ja fiilis, että lähdettiin pitkästä aikaa metsään. Tässä välissä on nimittäin lenkkeilty aika paljon tuossa ihan omalla pihalla ja pellolla. On oltu lapsenvahtina naapurin pennulle (peltoriehuntaa) ja ihana Malvakin on kyläillyt meillä ja päin vastoin. Siinä ne viikot vaan vierii. Viime viikolla aloitettiin Rally-Toko! Se on muuten supermukavaa puuhaa, lisää ehkä myöhemmin, jos saadaan kuvia tämän vkon harkoista :)

Omalla pihalla Alma huvittaa itseään mm. fasaaneilla, yhtään paistia en ole kyllä vielä saanut, harmi. Metsälenkille mentäessä on pieni pakollinen hihnaosuus ja hyvä niin. Meinasi nimittäin Alma tänään ampaista pupujussin perään pellon laidassa, hihnasta huolimatta.

Tänään oli metsälenkillä kyllä niin intensiivistä jäljittämistä, että jotain siellä pusikoissa oli mennyt. Liekö sitten fasaaneja vai pupuja.


Ja sitten pari otosta Malvasta <3 ja superlaamahermo-Almasta:
Malva on sen verran vauhdikas tapaus, että
minä en ainakaan saanut järkeviä valokuvia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heipat! Heitä terkkuja meille - uusiin kamuihin olisi mukava tutustua! ;)

Hey there! Drop us a line or two! It's always fun to meet new friends ;)