maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kevät keikkuen tulee :)

Viime viikot ovat hemmotelleet ja riepotelleet koira-ihmisiä. Toisaalta on ollut ihanaa, kun lumi on sulanut ja on ollut mahdollista ainakin täälläpäin hiipparoida monissa sellaisissa paikoissa joihin ei lumikeleillä ole aihetta. Toisaalta sitten tuota mutaa ja hiekkaa on joka paikka täynnä. Ja nyt sitten taas tuli pakkaset tai oikeammin normaali maaliskuun keli. Olin jo huolissani kun kuulin ihmisten viime viikolla jopa aloittaneen pihojen kevätharavoinnit...

Meillä oli Alman kanssa vauhdikas viikko lapsenvahtina. Naapurin Laika-x nuori herra 4kk oli ries... Riemunamme. Alkuviikko oli varsin vauhdikasta menoa ja melkoista ärinä ja murinaa, mutta lauantaina oli yhteiselo hyvin sopusointuisaa. Ihmeen pitkä pinna Almalla on temuavan pennun kanssa.

Reviiristä ja etenkin sen merkitsemisestä itselle oli molemmilla koirilla ehkä jopa kisaa, ei kiva ihmisen mielestä. Nimimerkillä yöllä kuuluu nukka, ei käydä vessassa!

Kuvat on tällä haavaa kännykässä, joten näihin kirjaimiin ja tunnelmiin... Huomenna mennäänkin katsomaan stabypentua Alman kanssa, lähistölle muutti kuukausi sitten pentu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heipat! Heitä terkkuja meille - uusiin kamuihin olisi mukava tutustua! ;)

Hey there! Drop us a line or two! It's always fun to meet new friends ;)