sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Pikkujoulukausi avattu!

Sehän on niin, että jotta ehtii käydä kaikkien sidosryhmien pikkujoulut lävitse, on pikkujoulukausi korkattava eikun siis avattava ajoissa. Tänä vuonna siis lokakuussa. Porhallettiin eilenillalla suvun mökille ja vietettiin iltaa pikkujoulujen merkeissä (kyllä, lanttulaatikot ja kaikki...) ja yötä vietettiin isännän&Alman kanssa pikkuisen koleassa vintissä. Neljän peiton alla pörröaamutakkipäällä, koira kainalossa, ei ollut onneksi kylmä kuin nenänpäällä.

Harmillisesti kukaan ei ollut taltioimassa videota Alman ja minun yöjuoksuista: Mummi heräsi yöllä huhuilemaan Almaa, jonka luuli mellastavan vintin puolella. Minä heräsin siihen. Alma istui porstuassa itkemässä. Luulin sen haluavan pihalle ja päästin, samalla suunnaten itsekin huussin suuntaan. Takaisin tullessa huhuilin pilkkosen pimeässä Almaa, mutta sitä ei kuulunut. Luulin sen mennen jo sisään, mutta rappusilla tajusin, että ovi oli kiinni eli se oli vielä jossain pihalla. Silmäkulmasta näin hämärässä jonkin vilahduksen ja huhuilin taas, tuloksetta. Nappasin lampun mukaani ja soikoilin pimeyteen. Siellä se koira viiletti pitkin peltoa pilkkosen pimeässä. Minä sitä sitten huutelemana ja vislailemaan, taas tuloksetta. Ei auttanut muuta kuin lähteä ainotossuissa, pörröaamutakinhelmat lepattaen juoksentelemaan pellolle. Tässä kohtaa ilmeisesti koira tajusi, että on parempi lähteä viemään tuo huuhkaja nukkumaan ja seurasi minua lopulta kiltisti sisään.

Levottoman yön jälkeen tehtiin aamulenkki lehmiä katsomaan ja seikkailtiin lähimetsässä. Koira oli sen verran innoissaan mökkireissusta, ettei vauhtitassusta saanut kunnon kuvaa...
Hirvijahdin varalta oranssit liivit...
Tosin Alma on kyllä pienempi kuin hirvi....


Mööööööööö sanoivat lehmät


Kuukkeli tekee ihan yllättäin ja pyytämättä 
tällaisia vinkeitä animaatioita, mutta tämmöistä se meno
metsässä oli :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heipat! Heitä terkkuja meille - uusiin kamuihin olisi mukava tutustua! ;)

Hey there! Drop us a line or two! It's always fun to meet new friends ;)