lauantai 26. lokakuuta 2013

Lahti KV

Ding ding ding! Lahti KV tänään, tuloksena NUK2 ERI ja lähete hierojalle ;)

Jep, laatuarviointi oli muuten erinomainen, eli samaa settiä kuin aiemminkin, mutta takapää liikkuu edelleen nihkeästi eli Alma jäkittää kehässä. Tänään oli taas HUIKAUHISTUS näyttely, Alma viihtyi erinomaisesti omassa eriössään eli häkissään ja liikkuminen oli väkinäistä eikä oikein innostunut muiden koirien seuraan.

Tuommoinen se on, maalaisjörrikkä <3

Kotona sen sijaan ei ole kyllä puutetta notkeasta liikkumisesta. "Leikimunkaa!!" on vakiotoive päivittäin ja leikkimiseen liittyy siis kaikenlaisten lelujen noutaminen. Alma raahaa leluja luokseni ja odottaa että niitä sitten heitetään. Toisaalta se on ihan kiva, toisaalta todella rasittavaa. Onneksi se on alkanut ymmärtää, mitä tarkoittaa "loppu nyt" eli sitten ei parane enää yrittää. Tosin sen verran itsepäinen se on, että menee puolisen tuntia ja sitten taas vienosti yritetään uudelleen ;)

Frisbee on ihan suosikki, etenkin nyt, kun pelto alkaa taas kulkukelpoinen eli syksy on tappanut nokkoset. Ja taitaa sieltä pellosta löytyä eräskin lelu kesän jäljiltä.

Alma on selvästi erinomaisen hyvä seuraamaan maavainua, sitä treenattiin etsijäkoirien alkeiskurssilla, mutta treeneihin ei olla nyt ihmisten aikataulujen takia ehditty, ehkä myöhemmin tänä vuonna tai sitten tosiaan vasta keväällä ehditään uudestaan. Näiden lelujen kanssa selvästi on treenautunut ilmavainu: frisbee löytyy vaikka mistä oman pihan "peltopöpeliköstä".

Mutta ei auta kuin varata aika koirahierojalle, jota tuomari suositteli "takapää on selvästi jumissa, kokeilkaapa hierontaa! Takapään liike saisi olla tehokkaampi, olisi enemmän edukseen hieman pirteämpänä!" Jep, tiedetään, ei auta kuin antaa siedätyshoitoa ;)

Karvaa kehuttiin, vaikka se tippui kuukausi sitten ja on vasta alkanut kasvaa takaisin, häntä on ihan hassu huiska, juuressa muutama hirvittävän pitkä huitula ja muuten epämääräistä pölyhuiskaa...

Ja muuten se NUK1 PN4 ERI SA & vara-CABIB meni siskolikka Nellalle! Onnittelut ja rapsutukset systerille!Harjoitusposeerausta, takapää jäkittää...


Aiemmin tällä vkolla käytiin yhtenä iltana Katariinanpuistossa 
ihailemassa syksyistä merta. 

Alma meni vesirajaan rohkeasti, mutta hiukan taisi olla vilpoisaa :)


 Vesirajassa lentelevät linnut kiinnosti kovasti...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heipat! Heitä terkkuja meille - uusiin kamuihin olisi mukava tutustua! ;)

Hey there! Drop us a line or two! It's always fun to meet new friends ;)