sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Newbiet kehään!

Vuoden koirapoliittinen kohokohta takana. Kyllä jännätti! Nimittäin niin paljon, että Voittaja 2012 -näyttelyä edeltävänä iltana pesin kasvoni epähuomiossa säärikarvojen poistoaineella. Hyvä etten sekoittanut sitä hiusten hoitoaineeseen!

Aamu lähti kuitenkin käyntiin hyvin, aamulenkki vedettiin Alman kanssa hyvin hiljaisessa kylässä klo 06. No kukapa sitä vapaaehtoisesti sunnuntaiaamuna olisi siihen aikaan liikkeellä... Samaa mieltä taisi olla Alma, koska juoksi lenkiltä suoraan takaisin sänkyyn eikä ollenkaan ymmärtänyt, kun aloin houkutella autoon. Ihan ennenkuulumatonta aamukäyttäytymistä!

Loppujen lopuksi sain koirankin lastattua autoon ja sitten nokka kohti Messuhallia. Siellähän oli kiva liikennekaaos ja jostain syystä siellä oli siellä yhdellä parkkipaikalla puomi alhaalla, mutta me niistä ennenkään olla välitetty ja kappas vaan löydettiin jopa kaksi tyhjää parkkipaikkaa! Otin sitten niistä toisen. Se toinen puoli, missä ensin kävin, missä kyltti väitti, että oli 6 tyhjää parkkipaikkaa, oli kyllä juntalla täynnä!

Loppujen lopuksi päästiin koirien, kimpsujen ja kampsujen kanssa perille ja saatiin häkkikin sakkopaikalle parkkiin.

Ja sitten odoteltiin. Ja odoteltiin. Ja päästiin kehän laidalle. Ja odoteltiin. Ja sitten odoteltiin taas. Tuomari piti tauon. Odoteltiin. (Tässä vaiheessa kramppasi pohkeet). Haettiin evästä. Odoteltiin... Vihdoin ja viimein, loputtoman odottelun jälkeen päästiin kehään. Koirat alkoivat vaan tässä vaiheessa olla jo lopen kyllästyneitä seisoskeluun, mutta ihan kivasti ne lopulta saatiin liikenteeseen.

Lopputulema melko lailla samansuuntainen kuin taannoisessa Turun epävirallisessa pentunäyttelyssä:

Coastal Stars -trio veti Veera ERI JUK1, Nella EH JUK2, Alma EH JUK3. Elma tuli neloseksi tänään. Mutta Elma vetäisikin eilen Helsinki Winnerin!

Ja sitten vaan purkamaan taas leiri ja lastaamaan kaikki kamat autoon ja kotio...
Jostain syystä Alma oli hyvin halukas siirtymään autoon ja nukkuikin koko matkan pitstopille Mummilaan, mistä napattiin mukaan lapsukaiset. Tosin siinä vaiheessa Alma päätti jäädä mummilaan ja sain niskapersotteella (kuten joku voisi asian ilmaista) kannettua ryytyneen neidon autoon.

Nyt on sitten kotona uni maittanut ;)

Mitä tällä kertaa jäi käteen?

1. Edelliskerrasta viisastuneena omat kaffet termarissa ja voikkarit, suurin osa edelleen syömättä, kun ei vaan kerkiä!
2. Seuraavalla kerralla muista ottaa mukaan koiravahti --> pääsee itse shoppailemaan
3. Punaiset jakut/paidat/huivit ei tosiaankaan ole tuulesta temmattuja! Niitä vilisi ympäristössä enemmän kuin joulupukin verstaassa! Ja useat niistä jopa voittivat!


(kuva lavastettu, kuvattu itsenäisyyspäivänä,
mutta tilanne on aika lailla samanlainen juuri nyt...)

Coastal Starsin tytöt 9kk (kuva Kati Kettunen)

1 kommentti:

  1. alma on hieno koira sanoi vanha mamma kun tapasin jälkeenpäin puhelimessa.Kyllä meidän koira on paras!

    VastaaPoista

Heipat! Heitä terkkuja meille - uusiin kamuihin olisi mukava tutustua! ;)

Hey there! Drop us a line or two! It's always fun to meet new friends ;)