lauantai 6. heinäkuuta 2013

Mannermaisten kanakoirien erikoisnäyttely, Anjala - Saako nyt hymyillä leveästi?

ERI NUK1 PN1 VSP SERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tittidii!! Mannermaisten kanakoirien erikoisnäyttely 2013 Anjalassa avasi meidän joulukuusenkoristekokoelman! Saatiin vihreävalkoinen ruusuke ja sinivalkoinen (itsenäisyyspäivää varten) ;)
Ja tietysti näiden lisäksi saatiin kiva varrellinen kippo, siihen voi sitten laittaa joulusuklaat ja aistikas lasikoriste kullatuin kyltein. No nyt pitää sitten hankkia joku kaappi missä näitä säilöö...

Nyt saa ilmeisesti hymyillä leveästi ;D Vähän lähdin sillä fiiliksellä, että noh, mennään nyt sitten harjoittelemaan taas. Etenkin kun kämmäsin ilmoittautumisessa: piti ilmoittaa Alma junnuihin, mutta olin ilmeisesti ilmoittautuessa tökännyt vähän väärään hiirellä ja tullut ilmoittaneeksi Alman nuorten luokkaan. Yritin sitten mokan huomattuani vaihtaa luokkaa, mutta se ei enää onnistunut.

En voinut muuta, kuin vetää onnenalusvaatteet päälle (arvatkaa minkä väriset...) ja tukka taakse ja menoksi. Tähän mennessähän meidän näyttelyura on ollut EH-luokkaa, Alma on liikkunut kehässä jähmeästi ja itse olen ollut paniikissa ja kauhusta kankea. Nyt sitten olin kauhusta kankea kehän laidalla kun katselin huolellista tuomaria, joka antoi hyvin tarkasti palautetta koirista.

Tuomari kuitenkin tykkäsi Almasta ja tittidii niin siinä sitten putsattiin pöytä! Kiitos Riikalle reeniseurasta & Lisalle opastuksesta!

-----
Today was Continental Pointindogs Speciality show in Anjala, judge Gerard Mensink (Netherlands) and we did EXCELLENT: EXC BB1 BOS CAC !!

I was terrified and the judge was very careful and gave a lot of feedback. Alma hasn't been that good moving in ring so far but today was a big surprise. I still need practise in handling but this was very encouraging!


Tuomiota odotellessa....


No nyt voi seisoa rinta rottingilla,
sen verran on tuota koristetta kaulassa...

 Photo by Elli Pehkonen

Photo by Elli Pehkonen
Ilme on kyllä hilpeä ;D
Ja syynä on iki-ihmeellinen TENNISPALLO!

 Ja sitten vielä parit poseeraukset
kotitammen allaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Heipat! Heitä terkkuja meille - uusiin kamuihin olisi mukava tutustua! ;)

Hey there! Drop us a line or two! It's always fun to meet new friends ;)