sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Maalla on mukavaa!

Koiran kanssa maaseudulla elämä on ihan leppoisaa. Toisaalta kuuntelen joskus hieman kateellisena kavereiden juttuja koirapuistoista ym. erityisesti koirille suunnatuista palveluista. Huolimatta siitä, että aamuinen pihalle lähtö ja pakkolenkki työpäivän päätyttyä tuntuvat lähtökohtaisesti vastenmielisiltä ajatuksilta, huomaan joka kerta palaavani lenkiltä kotiin enemmän tai vähemmän paremmalla tuulella kuin sinne lähtiessä.

Koiran valokuvaaminen taitaa olla aika haasteellista kaiken kaikkiaan, mutta silloin kun välineenä on pokkari ja kainalossa aamun sanomalehdet on tehtävä jo aika mahdoton. Yllättävän hyviä otoksia siitä kuitenkin sai aikaiseksi:

2 kommenttia:

 1. Minä taas kadehdin maalla asuvia koiranomistajia jotka voivat lähteä suoraan takapihalta lenkille metsään. :D Meillä kun menee se 15-20 minuuttia että pääsee metsään asti ja takaisin. Ja koirapuistot vaihtelee, joissain käy fiksua porukkaa ja joissain ei. Tupsu ei kaiken lisäksi viihdy edes koirapuistossa. Mutta tietty kaikki harrastusmahdollisuudet on parempia taajamissa, lyhyempi matka koirakouluihin ja harkkoihin. Riippuu varmaan niin siitä että mitä haluaa koirallaan tehdä. Ja toisaalta jos toinen koira meille tulee niin haluan pentuajan viettää vielä täällä lähiössä että on helppo sosiaalistaa :D

  Onpas Almalla kaunis pää. :)

  T. Elina ja Tupsu

  VastaaPoista
 2. :) Kiitos Elina! Almalla on minustakin kaunis (luu)pää ;D mutta olenkin hyvin vahvasti kotiin päin vetävä tässä ;D

  Joo kyllä täällä on erikseen joutunut kiinnittämään huomiota sosiaalistamiseen. Onneksi meillä on tässä kylällä koiria ja (fiksuja) koiraihmisiä niin on päästy sitäkin tekemään. On tuo kyllä totta että metsät ja pellot on vieressä, vaikka kyllä tästäkin saa sen vartin, jopa 20 min menemään ennen kuin metsään pääsee - pitää nimittäin kaikki puskat haistella... Koirien FB. Mutta puolensa ja puolensa. Oma tavoitteeni, housukoon pienentäminen yhdellä kokonumerolla/vuosi, on kyllä lähtenyt jo toteutumaan ;)

  VastaaPoista

Heipat! Heitä terkkuja meille - uusiin kamuihin olisi mukava tutustua! ;)

Hey there! Drop us a line or two! It's always fun to meet new friends ;)