sunnuntai 26. elokuuta 2012

Loppukesän sutinoita / Busy bees

Kesälomat loppuivat liian aikaisin. Koulut alkoivat ja arki sen myötä. Alma on sopeutunut koulun ja töiden alkuun mielestämme varsin hyvin, mitä nyt ensimmäisten viikkojen aikana päivän yksinolo purkautui illalla perheen kotiuduttuna pienenä vallattomuutena (mm. oivariinia, keppihevonen, muutama pehmolelu, emännän aamutohveli jne. saivat tuta Alman vaihtuneet hampaat...)

Kotona on myös menoillaan melkoista meininkiä. Tehdään pientä "pintaremppaa", kuten tarkkaavainen lukija on aiemmin ehkä havainnut. Alla muutama kuva puruvaiheesta, nyt on siirrytty jo ei lattioita ollenkaan vaiheesta siihen, että uudet pohjat on tehty ja täällä on taas lattia!

Tänään aloitetaan Alman kanssa pentukoulu! Tai alkeistottelevaisuus, miten vaan. Tarkoituksena oli myös mennä tutustumaan paikalliseen etsintäkoiratoimintaan, mutta pikkusen aikataulujen päällekkäisyys ihmisperheellä sotkee kuvioita. Katsotaan miten käy...

PS: hihii, taidetaan sittenkin päästä huomenna etsiskelemään! Emäntä aloitti tottelevaisuuskoulutuksen tänään! 

* * *

Summerholidays ended too soon, as usual. The school has begun. Alma is getting used to spend her days on her own. It seems she's fine but full of energy when family gets home. We're busy bees renovating our house.

...Too much to do, so little time. And why everything happens in the same time ? Children's hobbies, Alma's hobbies everything is on the same day and same time. Tomorrow we're adjusting our schedules & asking help from Granny&Grandpa and Alma&me will go to rescue dog training. I started puppy school today, Alma will follow next week!  

 Tässä on tää mun vahtipaikka.

 Täällä on joku muhkura...

 No nyt on parempi!

 Onko täällä jotain syötävää??

 Tässä harjoittelee paikallisen palloseuran, SUPO:n
laitahyökkääjä (vasen, oikea, etu ja takalaita...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heipat! Heitä terkkuja meille - uusiin kamuihin olisi mukava tutustua! ;)

Hey there! Drop us a line or two! It's always fun to meet new friends ;)